avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citarea in strainatate cum se face in procesul civil?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citarea in strainatate cum se face in procesul civil?

Buna ziua!va rog sa mi spuneti si mie cum se face citarea in strainatate in procesul civil?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:14, 10 Martie 2019
Bună ziua,

O face instanța la domiciliul/reședința pe care o dovediți printr-un act.

Care ar fi întrebarea mai exact? Nu cunoașteți adresa de citare cumva?
Daca aveti avocat discutați cu el.
Poate dura 1 an până la primul termen de judecată daca deschideți procesul aiurea.

Avocatul are experienta necesară ca sa stie cum sa procedeze si va poate fi de mare ajutor daca nu vreti sa va complicati
În 5 cazuri de acest fel variantele pot fi diferite si delicatetea juridică este extrem de importanta.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la distanta este posibil ? eu am domiciliu de 5 ani in ... GabrielCodreanu91 GabrielCodreanu91 Divort la distanta Este posibil ? Eu am domiciliu de 5 ani in uk, sotia in Romania. Suntem amandoi de acord sa terminam casatoria. Se poate face fara ca eu ... (vezi toată discuția)
Martor plecat in strainatate DSebi DSebi partea vatamata solicita ca un martor sa fie adus din Italia pentru a fi ascultat inainte de finalizarea cercetarilor.exista cadru legal pentru aducerea ... (vezi toată discuția)
Divort fara minori fylo fylo Buna ziua! Vreau sa inaintez o cerere de divort fata de sotul meu care este plecat intr-o alta tara unde are o relatie! Nu avem copii minori! Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)