avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare permis UK in romanesc
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare permis UK in romanesc

Bună ziua! Am și eu o nelămurire. Am permis englezesc,dar acum m-am stabilit in Romania unde m-am și căsătorit. Acum nu mai corespunde numele din permis cu cel din buletin! Ce trebuie facut in acest caz, ce acte imi trebuie, mai fac fisa medicala? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Schimbarea permisului de conducere alinapricopi alinapricopi buna ziua am obtinut permisul de conducere in italia acum m-am stabilit in Romania si mi-am schimbat numele dupa casatorie ce acte sunt necesare trebuie sa-mi ... (vezi toată discuția)
Schimbare permis dupa casatorie MadaRoxy3117 MadaRoxy3117 Buna, ma numesc Madalin, m-am casatorit si mi-am schimbat numele de familie cu cel al nevestei din motive personale. Problema mea este ca am plecat in germania ... (vezi toată discuția)
Schimbare permis de conducere dupa casatorie si schimbare de dpmiciliu mernok82 mernok82 Imi puteti spune care sunt actele necesare pentru schimbarea permisului de conducere si a talonului, in urma schimbarii numelui si a domiciliului dupa ... (vezi toată discuția)