avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare permis dupa casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare permis dupa casatorie

Buna, ma numesc Madalin, m-am casatorit si mi-am schimbat numele de familie cu cel al nevestei din motive personale. Problema mea este ca am plecat in germania la scurt timp dupa nunta si nu am schimbat permisul, stiam ca in tara pot conduce asa, dar in germania am fost la politie si mi-au spus ca nu am voie sa circul cu permisul asa si ca nu il pot schimba cu unul german din neconcordanta intre numele de pe buletin si permis, m-au trimis la ambasada sau in romania sa il schimb. Sunt la 500km de Berlin unde se afla o ambasada si nu prea pot sa ajung. Intrebarea mea este urmatoarea: pot face o procura la tata socru si sa trimit toate actele sa imi schimbe el permis fara mine? Am inteles dintr-un articol de aici ca nu trebuie fisa medicala pentru ca se scoate un duplicat la permis cu aceeasi perioada de valabilitate. Daca nu, ce solutii as avea? Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Schimbare permis de conducere dupa casatorie si schimbare de dpmiciliu mernok82 mernok82 Imi puteti spune care sunt actele necesare pentru schimbarea permisului de conducere si a talonului, in urma schimbarii numelui si a domiciliului dupa ... (vezi toată discuția)
Permis No11name No11name Buna ziua, daca am divorțat si am trecut inapoi pe numele meu am schimbat buletinul, dar permisul nu am cand, are ceva daca conduc cu celalalt nume in ... (vezi toată discuția)
Trebuie schimbat buletinul dupa divort ClaudiuBuc ClaudiuBuc prietena mea a fost maritata, a divortat, dar nu a apucat sa isi schimbe buletinul pe numele de fata, pt ca a trebuit sa vina la mine in germania, in februarie ... (vezi toată discuția)