avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Handicap

Femeie 84 ani dubla fractura sold la ambele membre inferioare ..operata inițial. ..După fractura la al doilea picior imobilizara de 4 luni la pat nu poate sta în picioare...
Menționez ....gonartroza....osteoporoza
Are nevoie supraveghere permanenta este dependenta pt igiena personala...alimentație ...
Poate beneficia de încadrare pt ajutor handicap cu însoțitor...........????????
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2019
Kati Paun, utilizator

Alte discuții în legătură

Sistare indemnizatie insotitor atamax atamax Buna , mama mea are piciorul taiat de la coapsa din cauza infundarii vaselor de sange . A primit indemnizatie de insotitor dar acum cand am fost la comisie din ... (vezi toată discuția)
Accident rutier- despagubire rca deiulina deiulina Buna seara, In anul 2009 parintii mei au fost implicati intr-un grav accident rutier : un cetatean cu 2 la mie alcoolemie a intrat pe contrasens frontal ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna amandeal amandeal In ziua de 12 iulie , efectuand manevra de intoarcere a autoturismului , si mergand in marsarier langa trotoarul din stanga , am oprit sa merg apoi in fata . ... (vezi toată discuția)