avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita mostenitori
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita mostenitori

Buna ziua,
Ma puteti ajuta sa clarific o situatie in care mostenitorul trebuie executat silit pt datoriile defunctului? Firma de recuperare de creante , Kruk in cazul asta, cere certificatul de mostenitor, fara de care nu da nici un detaliu despre datorie. Nu vor nici sa accepte banii pt achitarea datoriei fara acest certificat de mostenitor. Imi puteti spune ce pasi trebuie sa urmeze recuperatorul ? E nevoie de ordin judecatoresc pt colectarea datoriei? Se adauga din nou cheltuielile de judecata la aceasta suma? Cheltuieli de judecata au fost deja adaugate la datorie.

Cu multumiri,
Bogdan
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 14:44, 11 Martie 2019
Datoria defunctului poate fii recuperata doar din masa succesorala. Mostenitorii in sine nu pot fii executati. Pentru problemele cu Kruk vb cu Cuculis si Asociatii, sunt specializati pe asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitorii pot fi executati silit daca nu exista bunuri de la defunct? myky020 myky020 Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: tatal meu avea poprire pe salariu pentru un credit de nevoi personale, administrat de firma de recuperari Kruk. ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru o persoana decedata? AncaAnca17 AncaAnca17 Buna ziua. Tatal meu a decedat acum 4 ani. Tot atunci am aflat ca a avut facut un credit de salarii in jur de 50 mil la BRD. De aproximativ un an de zile ... (vezi toată discuția)
Il pot mosteni daca suntem despartiti de 25 de ani? andra-celia andra-celia BUNA ZIUA.SUNT CASATORITA LEGAL DE 45 DE ANI DAR DESPARTITA DE 25 DE ANI DE SOTUL MEU.(DESPARTITA NU DIVORTATA) IN PERIOADA DE 25 DE ANI EL A LOCUIT CU O ... (vezi toată discuția)