avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Art 334 aln 4
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Art 334 aln 4

la articolul 334 aln 4 se anulează carnetul? azi am sunat la parchet și mi sa spus ca dosarul a fost soluționat și ca ma trimite in judecată,Menționez ca aștept de 1 an ,e cineva care știe la ce sa ma aștept?multumesc frumos Pt răspuns!
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2019
Adrian banu, utilizator
Daca veti fi condamnat, se anuleaza permisul.
multumesc de raspuns!mentionez ca nu am mai avut prbleme cu legea sunt la prima abatere si mi am si recunoscut vina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penală este o condamnare, pot rămâne fără permis? Adrian banu Adrian banu Amenda penală este o condamnare ? Îmi pot ridica carnetul dacă primesc amenda penală? Mulțumesc Pt răspuns! (vezi toată discuția)
Pedeapsa art. 334 aln 4 Adrian banu Adrian banu Munca in folosul comunității și supraveghere 2ani este o condamnare ? Îmi pot ridica carnetul dacă am dosar penal pentru Art. 334 aln 4 ?sau știe cineva ... (vezi toată discuția)
Am condus sub influența băuturilor alcoolice în august 2018, mi s-a întocmit dosar penal dar dosarul nu a ajuns încă la parchet. cât durează soluționarea? Manole1998 Manole1998 Bună ziua, In data de 2 August 2018 am acroşat oglinda unui cetăţean in momentul depăşirii acestuia. Cetăţeanul ma atenționat claxonându-mă si am ... (vezi toată discuția)