avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pedeapsa Art. 334 aln 4
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pedeapsa Art. 334 aln 4

Munca in folosul comunității și supraveghere 2ani este o condamnare ? Îmi pot ridica carnetul dacă am dosar penal pentru Art. 334 aln 4 ?sau știe cineva dacă la aceea articol se anulează carnetul ne având incidente penale? Mulțumesc !
Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2019
Adrian banu, utilizator
Care a fost solutia instantei?
Munca in folosul comunității și supraveghere 2ani,acum poliția rutieră poate sa mi l anuleze ei?
Munca in folosul comunității și supraveghere 2ani,acum poliția rutieră poate sa mi l anuleze ei?
Amanarea aplicarii pedepsei sau suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penală este o condamnare, pot rămâne fără permis? Adrian banu Adrian banu Amenda penală este o condamnare ? Îmi pot ridica carnetul dacă primesc amenda penală? Mulțumesc Pt răspuns! (vezi toată discuția)
Ce e o condamnare? Adrian banu Adrian banu buna ziua,supravegherea timp de 2 ani sau munca in folosu comunitatii este o condamnare? am art 334 aln4. Nu am mai avut probleme cu legea as vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru consum de alcool la volan. la ce urmări să mă aștept? VMarius91 VMarius91 Buna ziua! Acum 3 luni de zile eram in drum catre un magazin, am facut stanga pe un bulevard care era prevazut cu linii duble continue galbene insa nestiind ... (vezi toată discuția)