avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce e o condamnare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce e o condamnare?

buna ziua,supravegherea timp de 2 ani sau munca in folosu comunitatii este o condamnare? am art 334 aln4. Nu am mai avut probleme cu legea as vrea sa stiu ce trb sa imi dea judecatorul sa nu mi se anuleze carnetul.
Cel mai recent răspuns: Adrian banu , utilizator 16:14, 4 Aprilie 2019
Ce s-a dispus, amanarea aplicarii pedepsei sau suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere?
suspendarea executarii pedepsei
Ati fost condamnat.
pedeapsa de 10 luni de inchisoare cod penal amana aplicarea pedepsei de 10 luni de inchisoare stabilita , pe un termen de supraveghere de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand o sa dau de permis ? zaicaioan zaicaioan În baza art. 396 alin. (1), (4) C. proc. pen. raportat la art. 83 C. pen. stabileşte pedeapsa de 9 luni închisoare în sarcina aceluiaşi inculpat, ... (vezi toată discuția)
Două condamnări. cât se execută din pedeapsă? sunt șanse să se scape de amândouă? eX3nna1 eX3nna1 Buna ziua, Am un prieten care a fost inculpat in doua dosare diferite. In primul a obtinut condamnare de 3 ani cu suspendare, iar in al doilea, a fost ... (vezi toată discuția)
Amenda penală este o condamnare, pot rămâne fără permis? Adrian banu Adrian banu Amenda penală este o condamnare ? Îmi pot ridica carnetul dacă primesc amenda penală? Mulțumesc Pt răspuns! (vezi toată discuția)