avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am depus actele pentru divorț iar soția îmi pune ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am depus actele pentru divorț iar soția îmi pune piedici în vizitarea fetiței. Are acest drept?

Buna ziua. Numele meu este George, am depus actele ptr divort cu sotia mea. Imi tot pune piedici imi a vedea fetita si as dori sa aflu daca are acest drept acum ptr ca nu santem inca divortati. Exista un program?
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: G Iulian , utilizator 10:03, 12 Martie 2019
Solicitați pe cale de ordonanță președințială (care se judecă de urgență) stabilirea unor măsuri vremelnice (până se pronunță instanța pe fond) privind dreptul la vizită.
Nu are niciun drept sa va interzica vizitarea, insa se intampla f des din pacate. Si cu cat trece mai mult timp cu atat relarea relatiei cu copilul va fi afectata, in detrimentul atata al dvs cat si al copilului. Singura care profita este mama, iar asta este clar o situatie de abuz emotional asupra copilului, daca nu exista ale date din care sa rezulte ca vizita dvs ar influenta negativ cresterea copilului.

Ceea ce aveti de facut este sa solicitati pe calea ordonantei presedintiale stabilirea unui program provizoriu de vizitare pana la solutionarea in fond a dosarului de divort.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, partaj, custodie copil cristianvasilache cristianvasilache Buna ziua! Sunt un barbat de 33 de ani, casatorit din 2009, am o fetita de 1 an si 10 luni. Vreau sa divortez de sotia mea, cu care nu ma mai inteleg de mult ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala nflorinel nflorinel sunt divortat si am o fetita in varsa de 9 ani,copilul fiind incredintat mamei ,exista un program vizitare minor definitiv si irevocabil astfel:alternativ la ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala, admisibilitate 2cool4school 2cool4school Daca am pe rol divort, pot introduce o cerere de stabilire a unui program de relatii personale cu minorul, pe cale de ordonanta presedintiala? Daca da, nu ... (vezi toată discuția)