avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene pentru intreprinderi mici si mijlocii
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene pentru intreprinderi mici si mijlocii

Buna ziua
Pentru obtinerea de fonduri europene pentru intreprinderi mici si mijlocii trebuie intocmit un proiect.
Cine trebuie sa faca acest proiect si daca necesita plata.
Daca trebuie plata care este suma si cand trebuie platit.
Daca proiectul nu indeplineste numarul de puncte si nu participa la obtinerea de fonduri plata proiectului se returneaza?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Exista posibilitatea de a obtine mai mult de un singur fond nerambursabil? AndreiNutas AndreiNutas Eu cu inca un coleg ne-am gandit la un proiect care s-ar califica pt fonduri europene. Insa problema este ca ne trebuie 25% din bani, ceea c nu avem. Este o ... (vezi toată discuția)
Cum obtin fonduri pentru investitii? nefis nefis buna ziua. va rog o lamurire.in ce mod o idee de afacere poate fi pusa in practica cu ajutorul unui fond de investiti?sau mai explicit,exista si alte moduri ... (vezi toată discuția)
Se mai poate reveni la statutul de micro-intreprindere? neaflo neaflo As vrea sa-mi lamuresc o problema legata de renuntarea si revenirea dupa o perioada la statutul de micro-intreprindere. Odata ce statutul de ... (vezi toată discuția)