avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proprire executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

proprire executare silita

Buna ziua,un executor judecatoresc ,poate pune proprire pe salariul sotului,daca intre noi exista o conventie matrimoniala de separare de bunurii? eu nu lucrez iar banca unde sotul primeste salariul ia trimis o notificare ca ii va face proprire pe salariu,intr-un proces de executare silita pe care l-am avut eu cu o ruda,este posibil sa ii opreasca sotului din salariu? eu detin si o proprietate ce se intampla daca nu am cont in banca,nu am salariu? multumesc pt raspuns
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, nu poate fi instiuita poprirea asupra veniturilor salariale ale dvs, pentru datoriile sotului (datorii proprii ), cu precadere ca a fost perfectata o conventie de separatie de bunuri.

In baza conventiei incheiate, datoriile dobandite in timpul mariajului sunt comune .(cu exceptia celor obisnuite, ce rezulta din relatia de casatorie ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua legat de regimul separatiei de bunuri si conventia ... Laura_89 Laura_89 Buna ziua Legat de regimul separatiei de bunuri si conventia matrimoniala de la notar: -un sot are credite si celalalt sot un imobil dobandite inainte de ... (vezi toată discuția)
Bunuri/datorii comune Dora2018 Dora2018 Buna ziua. Am un apartament cumparat prin \"Prima Casa\" inainte de casatorie. Sotul e in Biroul de Credit cu datorii neachitate la banci, de dinainte sa ne ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare albinavesela albinavesela Pot sa cumpar o casa fara sotul meu ?sa fac acte doar pe numele meu.din diferite motive el nu vrea sa apara pe acest act.se poate?astept raspuns va multumesc (vezi toată discuția)