Dintr-o eroare ( probabil) , pe vremea cand cartile de munca erau la DIRECTIA MUNCII , imi lipseste o perioada de 1 an si 3 luni din vechime.
Mai precis , o nota de transfer de la o firma privata la alta firma privata , nu a fost operata, fiind inregistrat doar transferul catre a treia firma privata. Inregistrarea apare in carnetul de munca ca si cand transferu s-a facut de la prima firma ctre cea de a treia. Din discutiile cu patronul firmei la care nu s-a operat transferul, a rezultat ca acesta nu mai are statele de plata deoarece firma a fost desfiintata de mult si documentele s-au pierdut. Cum procedez pentru a-mi intregi vechimea in munca ?
Este nevoie si de o declaratie la notar a patronului firmei sau ITM-ul gaseste informatia la el si-mi elibereaza adeverinta ? Daca nu gasesc documentele la arhiva ? Eu am fost acolo si am pus intrebari legate de situatia mea si au spus ca nu stiu unde este arhiva. Ce pot face intr-o asemenea situatie ?
Perioada lipsa din carnetul de munca este : 01.08.1993- 9.09.1994
In 01.04.1993 am ajuns prin 70(1) de la SC Spumoplast SA la SC Cojan & Company SNC
In 01.08.1993 am plecat prin transfer dela Cojan & Company SNC la Cojan Dacia SRL , dar acest lucru nu este inregistrat decat prin mentiunea din carnet :poz 24 -transf in int serviciului cf art `11 lit a L1/70
In 9.09.1994 apare in carnet prin art 70(1) ca m-am transferat la SC Triplex Com SRL
In consecinta perioada 01.08.1993-9.09.1994 a ramas neinregistrata.