avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre demisia

Dacă eu sunt in preaviz de 20 de zile si am îndeplinit orice cerință .dupa ce mi sa terminat preavizul angajatorul este obligat să facă lichidarea totală?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:03, 12 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea prevede ca salariul se plateste la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.

Legea nu face distinctie in ceea ce priveste plata salariului in cazul incetarii raportului de munca...prin urmare, angajatorul este indreptatit sa va plateasca drepturile salariale aferente pana la data incetarii c.i.m. la data stabilita in c.i.m. pentru plata salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare dupa preaviz dragdel dragdel care esta peroada legala in care se face lichidarea dupa terminarea preavizului (vezi toată discuția)
Bună seara! am și eu o intrebare, va rog frumos:maine împlinesc ... Dumia Dumia Bună seara! Am și eu o intrebare, va rog frumos:Maine împlinesc ultima zi din preavizul de lichidare, nu este legal ca și mâine sa îmi facă lichidarea ... (vezi toată discuția)
Lichidare drepturi salariale tudoradriana tudoradriana Buna ziua, societatea intra in lichidare si salariatii au primit notificari de preaviz. Dupa finalizarea termenului de preaviz ,societatea este obligata sa-i ... (vezi toată discuția)