avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Am și eu o intrebare, va rog ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Am și eu o intrebare, va rog frumos:Maine împlinesc ...

Bună seara! Am și eu o intrebare, va rog frumos:Maine împlinesc ultima zi din preavizul de lichidare, nu este legal ca și mâine sa îmi facă lichidarea -plata restului de salariu,nu pe 10 ale lunii viitoare, când face la ceilalți angajați?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:23, 21 Aprilie 2023
Legea prevede ca salariul se plateste la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.

Legea nu face distinctie in ceea ce priveste plata salariului in cazul incetarii raportului de munca...prin urmare, angajatorul este indreptatit sa va plateasca drepturile salariale aferente pana la data incetarii c.i.m. la data stabilita in c.i.m. pentru plata salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata lichidare salariu marionitalia1 marionitalia1 Am fost angajata luna aceasta acum 2 saptamani.Plata salariului se face intre 27 si 30 ale lunii dar mi s-a spus ca voi lua primul salariu luna viitoare in ... (vezi toată discuția)
Plata co dupa demisie Mihaelac41 Mihaelac41 Buna ziua!Daca eu mi-am dat demisia de la fostul loc de munca in data de 23.09,am fost in preaviz pana pe data de 3.10 si urmand sa primesc salariu in data de ... (vezi toată discuția)
Despre demisia Eduard sohorianu Eduard sohorianu Dacă eu sunt in preaviz de 20 de zile si am îndeplinit orice cerință .dupa ce mi sa terminat preavizul angajatorul este obligat să facă lichidarea ... (vezi toată discuția)