avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... OUG 114/2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

OUG 114/2018

Conform OUG 114/2018 scutirea de impozit, in cazul meu, angajat la o firma de proiectare (cod CAEN 7112) se aplica? Precizez ca salariul meu brut este mai mare de 3000 ron.
Cel mai recent răspuns: Shadow_x3x , utilizator 14:45, 13 Martie 2019
Ar terbui sa se aplice, insa nu toate firmele au procedat asa.
Si eu lucrez la o firma de proiectare navala (CAEN 7112) si nici noi nu beneficiem de scutire. Cica inca se asteapta clarificari si norme motodologice de aplicare a OUG.
Ciudat este ca am prieteni angajati la firme concurente (tot cu 7112) si unii au beneficiat, altii nu.
Depinde deci de firma la care esti angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen 711 daciana91 daciana91 Buna ziua, daca o societate are CAEN 7112, beneficiaza de reducerile la impozit , CAS si CASS, avand in vedere ca salariul trebuie majorat la 3000 lei? (vezi toată discuția)
Aplicare oug 114/2018 mihaelabreban mihaelabreban Am o societate de inginerie , CAEN 7112, efectiv obiectul de activitate este proiectare asistata pe calculator ,in domeniul industriei auto .Toti angajatii ... (vezi toată discuția)
Marire salar brut de la 01.01.2019 ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca codul caen al firmei este 7112....este unul din codurile CAEN pentru care se maresc salariile brute in constructii.... si femeia de servici ... (vezi toată discuția)