Conform OUG 114/2018 scutirea de impozit, in cazul meu, angajat la o firma de proiectare (cod CAEN 7112) se aplica? Precizez ca salariul meu brut este mai mare de 3000 ron.
Ar terbui sa se aplice, insa nu toate firmele au procedat asa.
Si eu lucrez la o firma de proiectare navala (CAEN 7112) si nici noi nu beneficiem de scutire. Cica inca se asteapta clarificari si norme motodologice de aplicare a OUG.
Ciudat este ca am prieteni angajati la firme concurente (tot cu 7112) si unii au beneficiat, altii nu.
Depinde deci de firma la care esti angajat.
Caen 711
daciana91
Buna ziua, daca o societate are CAEN 7112, beneficiaza de reducerile la impozit , CAS si CASS, avand in vedere ca salariul trebuie majorat la 3000 lei? (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.