avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie handicap si grupa a doua
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie handicap si grupa a doua

in conditiile unui handicap accentuat dobandit din cauza unei malformatii cardiace congenitale ( cod Q23, I50 ), avand peste doua treimi din gradul de cotizare si peste sase ani de grupa a doua de munca se poate depune dosarul de pensionare pentru limita de varsta la implinirea a 54 ani ?

Alte discuții în legătură

Reducerea vîrstei de pensionare mary50 mary50 Persoanele diagnosticate cu handicap se pot pensiona mai repede indiferent de data cînd au fost diagnosticati cu handicap? (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona bma ionescu bma ionescu Am grad de handicap accentuat revizuibil pentru operatie cardiaca in urma unei marformatii congenitale. La obtinerea gradului de handicap am obtinut de la ... (vezi toată discuția)
Noua limita de pensionare a persoanelor cu handicap accentuat (grad. ii) florina2769 florina2769 Am 43 de ani,15 ani lucrati si as dori sa stiu daca ma pot pensiona dupa noua lege data la sfarsitul anului 2012\\inceputul anului 2013.Nu stiu exact daca a ... (vezi toată discuția)