avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... declaratii de avere/interese
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

declaratii de avere/interese

Am si eu o mica problema. Am 3 salariati care si-au depus declaratiile de avere si interese in mai 2009.Acum s-au inscris intr-un sindicat. La declaratia de avere nu au modificari. Trebuie sa refaca si declaratia de avere sau numai pe cea de interese??? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:49, 22 Noiembrie 2009
Trebuie sa refaca doar declaratia de interese, pe care trebuie s-o trimiteti la ANI in copie "conform cu originalul". Grabiti-va, pentru ca ANI cam imparte amenzi zilele acestea...
Se modifica numai declaratia de interese...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii avere+interese Taisa Taisa Buna ziua la toata lumea:) Rog specialistii sa-mi spuna si mie ce trebuie sa inteleg din: \" Persoanele prevazute de lege au obligatia sa depuna sau sa[b] ... (vezi toată discuția)
Amenda de la ani 1630817274794 1630817274794 Lucrez in cadrul Primariei ..... ca F.P. iar in luna decembrie am fost sanctionat cu p.v.c. de amenda 100 lei pentru nedepunerea in termen a declaratiilor de ... (vezi toată discuția)
Amenda de la ani Videodek Videodek Sunt referent la DSP , am primit un PVCC (amenda), de la ANI, pentru faptul ca , conform legii 144/2007 , art.44, aln. 2 , nu am depus la timp declaratia pe ... (vezi toată discuția)