detin un spatiu comercial la un parter de bloc. in contractul de vanzare cumparare scrie cu acces din exterior. schita cadastrala arate usa din exterior. vreau sa reamenajez scarile iar primaria zice ca imi trebuie autorizatie de constructie (am luat amenda deja). la autorizare mi-a cerut contract de comodat cu asociatia de proprietari pt trotuarul perimetral unde se afla scara. noul presedinte nu vrea sa-mi dea. eu ce fac acum?? cum imi folosesc spatiul?
Faceti o cerere catre comitetul executiv. Desi am parerea ca nu ati obtine mare lucru, totusi uneori trebuie sa ne formalizam, pentru ca nu presedintele dicteaza ce si cum intr-o asociatie, ci comitetul executiv. Acesta ia deciziile, nu un singur om!
Presedintele nu este Asociatia de Propietari. Solicitati acordul prin semnare a propietarilor pe un tabel si faceti o solicitare catre asociatie anexand tabelul cu semnaturile vecinilor. Asa s-ar putea sa aveti mai multe sanse.
@styledent a cumparat spatiul pentru care s-a cerut o data acordul proprietarilor.
Acum cerea sa faca contract de comodat cu comitetul executiv al asociatiei numai pentru amenajarea acelor scari care se afla pe teritoriul proprietatii comune a asociatiei.
Eu am inteles ca a cumparat spatiul respectiv ca atare, dupa ce i-a fost schimbata destinatia din locuinta in spatiu comercial de catre vechiul proprietar.