avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat cu propriul apartament
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat cu propriul apartament

Buna ziua,
Pentru infiintarea unei firme, se poate face contract de comodat cu apartamentul propriu al administratorului firmei? Astfel incat contractul va fi incheiat intre proprietarul persoana fizica si firma al carei asociat unic/administrator este tot proprietarul apartamentului.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Bogdanvmdev , utilizator 14:17, 13 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da chiar asa se face pentru a pune la dispozitie o camera in suprafata de .... mp pentru sediul social al firmei fara deducere de utilitati.
Dupa infiintarea firmei in maxim 30 de zile veti depune o declaratie si la directia de impozite si taxe de la primarie pentru a inregistra la acea adresa si sediul de firma fara activitate economica la acea adresa, insotita de copii dupa certificatul constatatator primit de la registrul comertului la infiintarea firmei, de pe buletin si de pe contractul de comodat.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2019
george-neagu, moderator
As mai avea o intrebare.
Cum este mai bine: se pune la dispozitie o camera, sau tot apartamentul? Conteaza dpdv fiscal?
Va multumesc anticipat.
Doar o singura camera.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli intretinere sediu firma. Anastasia gar Anastasia gar Cheltuieli intretinere sediu firma. Buna ziua, pt un pfa de medic colaborator, ce are sediul in apartamentul meu, proprietate personala, la infiintarea pfa ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma Andreea2008 Andreea2008 Buna seara, Am domiciliul in Bucuresti si doresc sa infiintez o firma in Maramures. Se poate? Ce acte am nevoie? Multumesc (vezi toată discuția)
Contract de comodat Any35 Any35 Bună ziua! Vreau să-mi deschid un pfa pentru a închiria un spațiu într-un salon, pentru manichiura. M-am înregistrat la Registrul comerțului și ... (vezi toată discuția)