avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Licenta taxi de pe pfa pe srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Licenta taxi de pe pfa pe srl

Buna ziua ,doresc sa inchid pfa taxi si sa deschid srl .Eu sa fiu cu 49%,iar fiul meu cu 51%.
Cum se procedeaza la primarie ptr ca licenta mea de pe pfa sa treaca pe srl. Daca stiti va rog sa ma ajutati. Iar in cazul cand mai gasesc o licenta de la un alt pfa care vrea sa renunte , cum se procedeaza sa o iau pe srl. Va multumesc, astept raspuns de la dvs
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Transformare pfa in ii/if/srl cu licenta taxi AndreiGhe AndreiGhe Buna ziua, Tatal meu detine o licenta taxi, pe numele sau si circula in regim de PFA. Este bolnav si doresc transformarea PFA-ului in SRL/IF/II, orice in care ... (vezi toată discuția)
Inchid pfa si sa deschid un srl taxi iulianamanga iulianamanga Buna ziua sotul este pfa taxi cu licenta pe bucuresti-este ff bolnav si nu as vrea sa pierdem licenta . As dorii sa inchid pfa si sa deschid un srl-nu stiu ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce sa fac si daca e posibil sa preiau o autorizatie de transport in regim taxi kib kib Doresc sa fac succesiune ( cred ca asta este termenul cel mai potrivit...decat ....cumparare )...ptr. a prelua un PFA cu licenta taxi ! Ptr asta am inteles ( ... (vezi toată discuția)