am mai revenit (inca o data) cu o alta intrebare legata de prima (posibilitatea restituirii pc-ul suspendat, avand la baza un dosar penal intocmit unei persoane aflata in eroare vis-a-vis de suspendarea pc-ului)
D-le avocat, sau comunitatii ..
Am sa ma refer la intrebarea pusa anterior, la care adaug ca la momentul la care am fost depistat conducand cu permisul suspendat (eu aflandu-ma in eroare vis-a-vis de suspendarea acestuia) nu consumasem nici un fel de bauturi alcoolice, nu am facut nici un fel de accident, nu am avut niciodata nici un fel de dosar sau cauza penala si nu am fost implicat vreodata in accidente cu vatamari corporale sau pagube materiale.
Intrebarea este:
- pot (adica daca voi fi avut si castig de cauza) in baza HG 1391/2006, art. 219 sa solicit restituirea pc-ului suspendat (in conditiile prezentate in prima mea interventie) si chiar sa mi-l si inapoieze pana la solutionarea cauzei mele ?
Va rog frumos sa-mi raspundeti punctual la aceasta intrebare.
va multumesc inca o data
cu stima,
ms
Permis auto
Borva
Am fost depistat în trafic conducând un autoturism cu numere false și neanmatriculat pentru fapta precizată mi sa făcut dosar penal și miau luat permisul ... (vezi toată discuția)