avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce autorizatii trebuie sa obtin in momentul in care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce autorizatii trebuie sa obtin in momentul in care doresc sa fac modificari in apartament

am cumparat un apt cu 2 camere semidecomandate si doresc sa fac unele modificari in acesta cum ar fi;sa mut bucataria in balcon sa daram niste pereti .Ce avize trebuie sa obtin si de unde pt a fi in legalitate
Cel mai recent răspuns: simona_82 , utilizator 15:46, 20 Noiembrie 2009
la biroul de urbanis de la primarie, ei trebuie sa aiba desenul imobilului si vor vedea daca peretii pe care doriti dvs sa ii scoateti vor afecta sau nu structura cladirii....ei dau si autorizatiile
Certificat de urbanism si autorizatie de modificare/consolidare - mergeti la primarie si solicitati planul cadastral al imoblilului.
de la gaze si apa canal nu trebuie sa-i anunt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitate autorizatie constructie ancavasilache ancavasilache Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca pentru o renovare apartament cu schimbarea destinatiei spatiului bucatariei in dormitor si al sufrageriei in living ... (vezi toată discuția)
Amenajare apartament fara autorizatie de construire danny11 danny11 Buna! Dupa cumpararea apartamentului am spart peretele de sub geamul din bucatarie spre balcon spre a crea o usa de acces in balcon, unde am mutat bucataria, ... (vezi toată discuția)
Modificari in apartament crslaura crslaura Buna ziua! Recent doresc sa fac cateva modificari in garsoniera in care locuiesc. Modificari insemnand in principal marirea bucatariei (bucataria are un ... (vezi toată discuția)