avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare taxe de timbru si cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare taxe de timbru si cheltuieli de judecata

Buna ziua. Am un dosar care s-a definitivat in anul 2016 iunie si Doresc sa stiu daca mai pot recupera taxele de timbru judiciare din dosarul respectiv? Instanta a stabilit cheltuieli de judecata in valoare de 1000 de lei, dar eu am platit mai multe onorarii in acest dosar, si nu inteleg de ce s-a stabilit doar aceasta suma mica? Intrebarea mea este daca pot depune cerere de recuperare a cheltuielilor de judecata pe cale separata care ar fi in cuantum de aprox 9.000 lei? . Care sunt demersurile?Unde trebuie sa depun cerere? .

Alte discuții în legătură

Proprietate cu cota in diviza-cum poti iesi fara acordul partilor Petrescucr@gmail.com Petrescucr@gmail.com Am mostenit un teren si o casa ,impreuna cu alte rude (in numar de 6). Care este procedura sa separ cota in diviza de ceilalti ,cat ar costa? Ma refer la ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru achitata. cerere anulata ca netimbrata. cerere de reexaminare sau apel? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am formulat o cerere avand ca obiect contestatie la executare impotriva unei executari silite al carei titlu executoriu avea termenul de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata pe cale separata nyusziful nyusziful Buna ziua. Intr-un litigiu (dreptul muncii), am solicitat ca parat cheltuieli de judecata pe cale separata, in fond. Am pierdut fondul. Am facut apel, am ... (vezi toată discuția)