avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Cum se procedeaza in aceasta situatie...???
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Cum se procedeaza in aceasta situatie...???

In data de 8 martie am uitat in sala de fitnes un bun personal cu valoare sentimentala,valoare materiala undeva la 100 lei...Sala este supravegheata video dar angajatii refuza sa vizioneze inaginile din care clar s-ar vedea cine si-a insusit bunul meu...I-am rugat de n ori...se fac ca nu au timp,sunt luat si la mișto...etc...Cum trebuie sa procedez.???.Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:48, 13 Martie 2019
Puteti depune o plângere la poliție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa contina un raspuns raspuns la intampinare? Paul_01 Paul_01 Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident cu pagube materiale dar care nu a fost produs din vina mea.Deoarece nu am ajuns la un acord cu celalalt ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept de furt Ion2334 Ion2334 Buna ziua. Am si eu o mica problema . Acum o zi am fost la o sala de fitness si cineva din acea sala cineva acuza ca cineva i-a furat telefonu. El nestiind ... (vezi toată discuția)
Declarare furt.daca nu este furt exista infractiune? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Daca i-a disparut o borseta cu cca 15 000 euro uitata pe autoturism dupa ce a facut plinul la benzina si merge sa faca plangere la politie, in cazul in care ... (vezi toată discuția)