avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... problema la cumparare teren cu casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

problema la cumparare teren cu casa

Salut , am cumparat recent o casa mai la tara in rate la notar cu avans si cu promisiuni bilaterale de vanzare-cumparare, am terminat de achitat toate ratele si m-am trezit ca terenul respectiv avea 2 cf , dar in promisiune era specificat doar 1 nu se stia de celalant , si acum sa realizez ca eu am cumparat casa si numai un sfert din terenul respectiv, desi notarul a spus ca totul este ok, acum proprietarul mai cere alti bani pe restul de teren pe care eu am crezut ca era socotit in pretul final al casei . Vanzatorul la sfarsitul ratelor cand a fost nevoit sa scoata cf sa trezit cu 2 , si eu cu paguba , ceva sfaturi . multumesc

Alte discuții în legătură

Clauza neclara in antecontractul de vanzare-cumparare ... iMozzie iMozzie Salutare, urmeaza sa semnez un antecontract de vanzare-cumparare pentru achizitia unui apartament iar o clauza suna cam asa: \"In calitate de promitenti ... (vezi toată discuția)
Precontract de vanzare-cumparare Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , Doresc sa vand o casa. Cumparatorul imi va achita doar o parte din suma totala. De aceea,ne-am hotarat sa facem un precontract de ... (vezi toată discuția)
Problema la cumpărare teren cu casa Marin91 Marin91 Salut, am cumpărat recent o casa mai la tara cu curte și ceva teren in rate cu avans totul la notar , proprietarul avea doar contractul casei și numai 250 ... (vezi toată discuția)