Buna seara dacă soțul meu nu și-a luat aceea luna de concediu pot eu beneficia de aceea luna de indemnizație .Trebuia să depună o cerere că refuza acea lună de concediu că sa pot beneficia eu de bani .Ce pot face deja fiica mea a împlinit 2 ani .Deoarece nu am primit bani pe aceea luna .
Va mulțumesc.
- daca tatal nu indeplineste conditiile de acordare a concediului si indemnizatiei pentru cresterea copilului atunci durata CCC pentru mama nu se mai diminueaza cu o luna de zile.
In speta, revenirea la munca se face in ziua urmatoare in care copilul implineste 2 ani
- daca tatal indeplineste conditiile de acordare a concediului si indemnizatiei pentru cresterea copilului, indiferent daca solicita sau nu acest drept - atunci durata CCC pentru mama se diminueaza cu o luna de zile. In speta, revenirea la munca se face in ziua urmatoare in care copilul implineste 1 an si 11 luni.
Pe durata cat tatal se afla in CCC, mama poate opta pentru CFP sau pentru realizarea de venituri supuse impozitului pe venit.
Buna ziua
Marcela ionut
Fetita mea implineste 2 ani pe 9 oct.2018,intrebarea mea este:dc din anumite motive tr sa stau fix 2 ani cu fetita, care ar fi data exacta de incepere a ... (vezi toată discuția)