avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... PRIMARIA MI-A CERUT POZE PT ELIBERAREA CERTIFICATULUI ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

PRIMARIA MI-A CERUT POZE PT ELIBERAREA CERTIFICATULUI DE URBANISM

BUNA ZIUA,
Eu am luat de la mama o suprafata de 200mp din care decat 80mp pe care se va construi adapost tip tunel pt capre.eu in momentul de fata am o constructie din lemn provizorie pana imi elibereaza certificatul de urbanism, de la primarie.Cei de la primarie au venit cu avocatul sa fac o nota de constatare de cate anexe sunt in curtea mea, intrebarea mea este ce lege imi spune ca trebuie sa fac poze fizic sa le atasez pt eliberarea certificatului de urbanism ca legea 50/1990 nu specifica ca trebuie sa fac poze si sa le trimit la primarie stiu doar documentatia pe care le pun in dosarul pe care imi spune legea ca trebuie sa le atasaz dosarului pt eliberarea certificatului de urbanism.
si mai nou imi cere sa le fac poze la casele vecinilor si ca legea nu imi permite acest lucru.ce pot sa fac va rog sa ma sfatuiti.ce lege imi spune ca pt eliberarea certificatului de urbanism trebuie sa atasez si poze de la constructiile anexele facute la data asta.
Cel mai recent răspuns: Andr@ , utilizator 21:56, 18 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil că fotografiile sunt pentru a stabili dacă se respectă distanțele minime față de alte proprietăți (prevăzute în normele sanitare), în contextul în care ai menționat că dorești construirea unui adăpost pentru capre...

În schimb, eliberarea unui certificat de urbanism în scop de informare nu poate fi condiționată de furnizarea unor fotografii, acestea nefiind menționate în lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesarea de fonduri europene tehnicianvet tehnicianvet buna ziua! Vreau sa intreb daca pentru constructia unui grajd de constructie cu fundatie din beton ,primaria refuza sa imi elibereze certificatul de ... (vezi toată discuția)
Cresterea de capre la stabulatie libera tehnicianvet tehnicianvet buna ziua, doresc sa stiu daca ma incadrez pentru a creste capre la mine in curte am 10m distanta de la vecin la adapostul propus pentru cei de la primarie ... (vezi toată discuția)
Suprafata teren Chioran Chioran am un teren de 109mp cu front stradal de 13.5ml cum pot sa-i fac pe cei de la primarie sa elibereze un certificat de urbanism favorabil pt a putea construi. la ... (vezi toată discuția)