avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... declaratie falsă ca i-a fost avariata masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

declaratie falsă ca i-a fost avariata masina

Buna ziua.O să va relatez întâmplarea mea.La sfarsitul lunii ianuarie intr-o intersecție m-am atins de un alt autoturism dar nici masina mea si nici masina respectivului nu avea nimic asa ca am plecat amandoi.La 2 ore dupa aceasta întâmplare merg acasa si dupa o ora plec si intru cu masina in gardul blocului.Merg la politie si declar ca am intrat in gard din cauza poleiului de pe jos fac schita.La 2 saptamani primesc o invitatie de la politie.Merg la politie si aflu că sunt acuzată de acel pusti cu care m-am atins ca i-am avariate bara,aripa si portiera ii spun polististului care este adevarul acesta rau la mine ca imi face dosar penal cheamă procuratura avocatul ma tine la politie de la ora 21.30 pana la ora 23 in tot acest timp a vorbit doar la telefon iar actele mele erau la el iar eu asteptam.La alte 2 saptamani suntem chemati si ne fotografiază masinile.Ii spun pustiului de fata cu politistul si cu cel care făcea poze ca nu ii este rusine ce a declarat si el spune ca a ajuns dupa amiaza la 16.30 acasa si ca a observat tatăl lui ca avea 3 zgaraieturi.Acele zgaraieturi sunt vechi de cunosc dar el sustine ca eu i-a provocat cele 3 zgaraieturi si ca atunci dimineanu s-au văzut.Ce sa fac în aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: dariamaria77 , utilizator 14:41, 14 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu inteleg pentru ce infractiune sa va intocmeasca dosar penal, din descrierea dvs constat ca nu ati fi savarsit vreo infractiune.
Nici eu....L-am întrebat pe domnul politist sa-mi spuna si mie la ce articol ma incadrez ca sa pot vorbi cu un avocat si raspunsul domnului a fost ca ca dupa ce va veni expertiza auto.A trecut deja o saptamana de cand au fotografiat ambele masini si nici un raspuns .Multumesc frumos .

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu inteleg pentru ce infractiune sa va intocmeasca dosar penal, din descrierea dvs constat ca nu ati fi savarsit vreo infractiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda auto zavastin zavastin Buna ziua, Am fost amendat de Politie pentru ca mi-am pastrat banda! Intr-o intersectie eram incadrat pentru a face stanga (de pe banda de stanga), iar ... (vezi toată discuția)
Tamponare "in oglinzi"! Marius M Marius M Acum vreo doua saptamani circulam cu masina printr-un pasaj pe sub calea ferata. Se circula pe acolo in ambele sensuri. Era seara si destul de aglomerat, avand ... (vezi toată discuția)