avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ordonanta prezidentiala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ordonanta prezidentiala

Buna ziua,am pe rolul judecatoriei sector 5 ,doua procese impotriva unui Pv prin care mi s.au luat nr de inmatriculare deoarece desfasuram activitati de trasnspor persoane prin aplicatia uber si mi.a fost facut "flagrant" cu un domn taximetrist,iar al 2 lea a fost pt acelas motiv,dar agentul de politie nu a putut dovedii si s.a legat de starea masinii gasind motiv lipsa 1 triunghi.stingator si 2 pozitii nefunctionale,pentru care mi.a fost luat talonul si amenda 1700.Am inteles de la brigada rutiera ca nu se inapoiaza numerele de inmatriculare si talonul pe baza grefei,ci doar pe baza de ordonanta prezidentiala.Va rog frumos daca imi puteti oferii un model pt aceasta ordonanta si care sunt sanele sa imi pot recupera cele retinute?Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Radieri auto Remus47 Remus47 O problema mai veche; mai jos redau intrebarea , raspunsul si urmarile de luna decembrie: Am facut plangere contraventionala, s-a judecat si s-a amanat cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. aș vrea să aflu cum aș putea recupera numerele ... Costel Traian fer Costel Traian fer Bună ziua. Aș vrea să aflu cum aș putea recupera numerele de înmatriculare, respectiv talonul. Venind dintr-o țară Europeană, spre România, în ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsă rovignetă la 8 zile după vânzarea mașinii conform procedurii legale: de ce trebuie s-o plătesc eu, cum susțin cei de la primărie? Ady. Ady. Buna seara,pe data de 26 .10.2018 am vândut o masina,noul proprietar nu a plătit rovinieta si pe data de 04.11.2018 a fost depistat fără rovinieta ... (vezi toată discuția)