avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Venit realizat cu norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Venit realizat cu norma de venit

Buna,

Am PFA cu norma de venit pe Consultanta IT. Am platit azi impozitul pentru prima data pe anul 2018. Am luat si o adeverinta de venit de pe SPV pentru anul 2018 si arata tot “venit estimat” nu “realizat”. Intrebarea mea e: trebuie vreodata sa mai completez un formular ca sa zic cat am realizat? Sau: se va transforma vreodata in din “estimat” in “realizat” sau mereu va arata ca si estimat?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pfa cu norma de venit nykollegeo nykollegeo Buna ziua. Am găsit aproape tot ce trebuie despre obligațiile fiscale ale PFA-urilor,mai puțin despre PFA cu norma de venit. Caenul meu permite opțiunea ... (vezi toată discuția)
Obligatii cas estimate ... nu am incasat suficienti bani (facturi fiscale) educ2012 educ2012 -Am deschis PFA in februarie (2018). \"Sunt in primul an\". -Am completat Declaratia Unica in 10 august 2018. -Am incasat (Facturi Fiscale) 7100 lei ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit sector 3 bucuresti si licenta de windows ContSters370286 ContSters370286 Buna ziua, Urmeaza sa-mi iasa actele pentru PFA cod CAEN 6202 ( consultanta IT) si as opta pentru norma de venit. Inteleg ca nu va trebui sa tin ... (vezi toată discuția)