avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa de munca

Buna ziua!
Cum se procedeaza atunci cand trebuie sa-ti iei grupa de munca de la firmele la care ai lucrat in vederea iesirii la pensie?
Daca firmele nu mai exista cum se procedeaza?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:57, 14 Aprilie 2019
Se solicita eliberarea unei adeverinte din care sa reiasa ca ati desfasurat activitatea in grupa a II-a /grupa I de munca sau in conditii deosebite/speciale de munca.

Daca fostii angajatori nu mai exista , atunci trebuie sa incercati la Arhivele Nationale - Directia Judeteana in raza careia a avut sediul fostul angajator sau sa luati legatura cu lichidatorii judiciari sau cu detinatorii legali ai arhivei.
Multumesc mult!
Adeverintele emise trebuie sa corespunda anexei 14 la HG nr. 257/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare pentru a fi acceptate de catre CJP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde sa ma adresez legat de cartea de munca pierduta a tatalui meu ? Ramonapopa1981 Ramonapopa1981 Va scriu in numele tatalui meu care si-a pierdut cartea de munca . Acesta este nascut in 01.03.1956 , a lucrat in unitati unde a beneficiat de grupa de munca , ... (vezi toată discuția)
Adeverinta gr.ii de munca peisaj peisaj Buna, In 07.10.2016 am depus la SC.Tondach Romania SRL actele si cererea pentru adeverinta de grupa II de munca.Pe atunci firma egzista insa nu aveau arhivar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca mi am pierdut cartea de munca, cum imi pot recupera ... Geo1974 Geo1974 Buna ziua, Daca mi am pierdut cartea de munca, cum imi pot recupera vechimea in munca ca si documente? Unde trebuie sa ma adresez? Multumesc, toate cele ... (vezi toată discuția)