avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Despre formularul a1
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Despre formularul a1

Bună ziua
As avea nevoie de un răspuns.
Soțul meu este angajat de o firma din România ca si director de vânzări pentru o firma din Italia, deoarece cei din Italia nu au statut juridic în România.
Lunar sau o data la 2 luni va avea deplasari în interes de serviciu, în Ungaria unde firma din Italia are fabrica, sau în Italia la sediul firmei.
Cei din România ii cer completarea unei invitații de către partenerul din străinătate spunând ca este necesara la fiecare deplasare chiar dacă e vorba de 1,2 sau 3 zile pentru obținerea formularului A1 și pentru a i se putea aproba deplasarea externa.

Întrebarea mea este : este nevoie de obținerea acestui formular chiar dacă e vorba doar de o delegație de câteva zile, nu e vorba de detașare de munca doar o deplasare la o ședință lunară.
Mulțumesc pentru răspuns.
Carmina
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2019
Cjoita, utilizator

Alte discuții în legătură

Formular a1 necesar sau nu ? sethm1980 sethm1980 Sunt administratorul unei societati comerciale, in domeniul constructiilor (productie tamplarie pvc si montaj). Un urma unor imprejurari,am prins un contract, ... (vezi toată discuția)
Ce acte, documente imi trebuie pentru a trimite muncitori in italia? formularul a1 nu il pot obtine? delegatie sau detasare? ContSters241026 ContSters241026 Luna trecuta am deschids o firma de prestari servicii- Curatenie-si personal hotelier acestestea deoarece am posibilitatea de a face un contract cu doua ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 pentru delegatie luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana Buna ziua, Ma intereseaza daca pentru un angajat este trimis in delegatie in afara tarii pentru o perioada de maxim 1 sapamanta e necesara obtinerea ... (vezi toată discuția)