avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua, socrul meu impreuna cu fratii trebuie sa faca succesiunea dupa moartea parintilor, intrebarea mea este daca toti mostenitorii pot sa renunte la partea lor in favoarea sotiei mele aduc a fiicei unuia dintre frati , o a doua intrebare este daca stiti cat costa de facut toate actele pentru succesiune , va multumesc.
Toți moștenitorii pot sa renunte în favoarea soției dvs,costurile le aflați discutând cu un notar public,depind de bunuri,valoarea acestora etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate sa faca succesiunea sau nu? roxi1379 roxi1379 Buna ziua, dupa moartea socrului meu, sotia lui mai exact soacra mea le-a facut o propunere copiilor ei ca la succesiunea care e programata in luna decembrie ... (vezi toată discuția)
Succesiune adelinab adelinab Am si eu o intrebare in legatura cu succesiunea ce se face in urma decesului unuia dintre parinti.Locuiesc impreuna cu sotul si cei doi copii ai nostri,intr-o ... (vezi toată discuția)
Mostenire D_SIMONA D_SIMONA Buna ziua. Este vorba despre socrul meu. Tocmai ce a murit mama lui, iar sora socrului meu, si-a pus mama pe patul de moarte sa ii semneze de fata cu doi ... (vezi toată discuția)