avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand pot depune dosar pensionare?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand pot depune dosar pensionare?

Bună ziua.Am demisionat din sistem militar in 2011,cu o vechime totală de 21 ani,din care 14 ani si 10 luni efectiv militar la care se vor adauga 6 luni la an.Am si o vechime in UE (cu contributii)4 ani.Varsta mea este 52 ani si 4 luni.Beneficiez de pensie militara?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie militara Katy66 Katy66 Bună ziua.Ma numesc Caterina.Am demisionat din penitenciar in 2011 avand următoarea vechime: 21 ani,10 luni,18 zile din care: -7 ani,1 lună si 28 zile din ... (vezi toată discuția)
52 ani, 32 ani vechime totala 21 de ani lucrati conditii speciale ... maryus71M maryus71M 52 ani 32 ani vechime totala 21 de ani lucrati conditii speciale Mapn cind pot beneficia de pensie militara Multumesc (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta mona78_bz mona78_bz Buna ziua! As dori sa stiu si eu sa stiu la cati ani ma pot pensiona pentru limita de varsta , avand o vechime totala in munca de 21 ani 10 luni si 9 zile , ... (vezi toată discuția)