avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata CAS pt sarcina și lauzie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata CAS pt sarcina și lauzie

Buna ziua...am fost angajata pe perioada determinata de 1 an. Am rămas însărcinată și din 1 Martie 2019 trebuie sa depun la CAS niște documente pentru a ma prelua ei in plata indemnizației de sarcina și lauzie.
Printre documentele pe care mi pe cer este vorba despre:
- lista angajaților aflați in plata îndemnizației asigurărilor sociale de sănătate
Nici cei de la resurse umane și nici cei din conta nu știu ce sa-mi trimită...ma puteți ajuta cu un răspuns va rog?
Cel mai recent răspuns: PopescuCornelia , utilizator 15:00, 15 Martie 2019
Poate se refera la anexa declaratiei 112....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurata sau nu? lenuta1989 lenuta1989 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns..... Sunt angajata din luna feb 2011 la o soc de asigurari pe baza unui contract de mandat.In baza acestuia, ... (vezi toată discuția)
Drepturi gravide neasigurate Ella7722 Ella7722 Buna ziua, Intrebarea mea este legata de drepturile pe care le mai am ca gravida, in conditiile in care nu mai sunt asigurata. Eu am fost in concediu de ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la prenatal? nicoletamoroianu nicoletamoroianu Buna ziua.Am si eu o mica problema, am lucrat la Mic.ro si firma a intrat in insolventa urmand ca angajti sa fie in preaviz.Pe data de 3 februarie am semnat ... (vezi toată discuția)