avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare venituri de tip bursa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare venituri de tip bursa

In cadrul unui proiect finantat UE o societate se angajeaza sa acorde stimulente de performanta (de tip bursa) pt. cadrele didactice care lucreaza in scolile defavorizate si indeplinesc anumite criterii prevazute in respectivul program. Stimulentele se vor acorda pe o perioada de 5 luni, in cuantum de 400 lei/luna/profesor. Cum se impoziteaza respectivele venituri?
Ultima modificare: Vineri, 15 Martie 2019
lauratrestian, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am două fetițe, una la școală primară, una ... Lasy Lasy Buna ziua!Am două fetițe școlare.Una la școală primară,una la liceu.Am depus dosar pentru bursa socială.Celei din școală primară i s a aprobat,celei ... (vezi toată discuția)
Departajare candidati Radamante Radamante Metodologia de mobilitate a personalului didactic precizeaza: \\"Art. 28(2) Consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ poate stabili (...) ... (vezi toată discuția)
Se poate a doua facultate in aceeasi universitate,fara plata si cu bursa zefirzefir zefirzefir Am o mare nedumerire, ca cineva se lauda ca face a doua facultate fara plata,imediat dupa materatul primei, prima era cu plata, si acum are si bursa,la a ... (vezi toată discuția)