avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cui se recalculează pensia acum?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cui se recalculează pensia acum?

Am înțeles, că se recalculează pensia persoanelor, care au lucrat în grupa întâia și a doua de muncă - este și cazul meu. Dar din cauza informațiilor contradictorii, nu am putut să-mi dau seama, dacă fac si eu parte din această categorie. Am ieșit la pensie în iunie 2012, am beneficiat de reducerea vârstei de pensionare datorită grupei I.-a, în care am lucrat opt ani și jumătate. Am lucrat în exploatări forestiere. Aș vrea să știu, dacă se referă și la mine recalcularea pensiei aplicată începând din octombrie 2018 și terminând în 2019. Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 15 Martie 2019
Anniko, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:33, 15 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Ati primit majorarea odata cu deschiderea drepturilor.
O gasiti mentionzata la punctul "G" din decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie anticipata partiala alma271182 alma271182 am iesit la pensie anticipata partiala in octombrie 2013. in octombrie 2014 am obtinut grupa a II-a de munca (in urma unui proces care a inceput in 2012). ... (vezi toată discuția)
Pensia viki87 viki87 Buna ziua, Tatal meu a iesit la pensie la 58 ani 6 luni cu ajutorul grupei care ia scutit ani, luna aceasta face 60 de ani i se recalculeaza din nou ... (vezi toată discuția)
Grupa pensie neplatita din 2010 Claudiumn Claudiumn Buna ziua, Tatal meu a iesit la pensie in 2010, dupa ce a muncit 40 de ani, toti in grupa 1 . Problema, pe care noi o consideram, este ca in anul in care a ... (vezi toată discuția)