avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Angajatii banci refuza sa mi raspunda
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Angajatii banci refuza sa mi raspunda

Buna tuturor! Ma adresez cu o intrebare poate cineva sa ma lamureasca de ce sau poate un sfat.Am mers sa scot niste bani la o banca prin transferul western union insa cand mi a introdus datele raspunsul a fost ca nu pot face transferul.Am intrebat de ce si mi a raspuns ca nu stie.Am incercat in zadar sa aflu motivul refuzului.Am incercat la alta banca acelasi rezultat.Ce inseamna asta? Banii sunt trimisi de fiica mea nu de o organizatie terorista cum am citit pe saituri ca ar fi un motiv de respingere .Nu reusesc sa stiu care e problema pentru a o rezolva.va multumesc tuturor anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:46, 16 Martie 2019
Pai ce am putea sa va raspundem noi cand nici angajatii bancii n-au nicio explicatie...!
Adresati-va ANPC (Autoritatea nationala pentru protectia consumatorului ) , cu plangere si o sa aflati motivul ..
Eu unul alta varianta nu gasesc...
Adresați o cerere scrisă si luati numar de înregistrare.
Banca va trebui să va raspunda in scris.

Cineva a luat un comision si persoana care a trimis banii va pierde comisionul platit băncii.

Trebuie stiut exact care este problema.

Avocat Claudiu Lascoschi 
Baroul București
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inprumut MIHAINECHACHE MIHAINECHACHE BUNA ZIUA AM SI EU O PROBLEMA SI SPER SA MA AJUTATI CU UN SFAT. ACUM 3 LUNI AM INPRUMUTAT PE CINEVA ( UN PRIETEN ) CU SUMA DE 325 DE LEI IAR RESPECTIVUL NU ... (vezi toată discuția)
Frauda bancara AndreiGabriel1234 AndreiGabriel1234 Buna ziua,in urma cu doar o saptamana am fost victima unei fraude si de aceea va cer ajutor.Vroiam sa-mi cumpar o masina si am intrat pe mercador unde am si ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto inmatriculat ro pentru export alpyne alpyne scurt istoric.am un auto sa zicem si gasesc client pe net la un pret bun.masina are toate actele in regula,inscrisa pe Romania cu absolut toate taxele ... (vezi toată discuția)