BUNA ZIUA AM SI EU O PROBLEMA SI SPER SA MA AJUTATI CU UN SFAT.
ACUM 3 LUNI AM INPRUMUTAT PE CINEVA ( UN PRIETEN ) CU SUMA DE 325 DE LEI IAR RESPECTIVUL NU MAI DORESTE SA IMI RESTITUIE BANI. MENTIONEZ CA AM O CONVERSATIE PE FACEBOOK IN CARE EL IMI CERE UN INPRUMUT PRECUM SI VALUAREA ACESTUIA. DE ASEMENEA BANI AU FOS TRIMISI PRIN BANCA RESPECTIV WESTERN UNION SI DETIN ACTUL.
Daca nu va da banii de buna voie, alta solutie nu exista decat instanta de judecata! Insa suma, de 325 este una modica pentru a va judeca, nu cred ca merita efortul!
E 100 de lei taxa de timbru judiciar pentru cererea cu valoare redusa... e formular pe net, nu e necesara asistenta, dovezile sunt destul de clare, conversatia si dovada de transfer...
Ii spuneti inainte ca daca nu vi-i da intr-o saptamana, va plati cu 100 de lei in plus taxe de judecata. Poate vi-i returneaza. INcercati sa discutati cu el tot in scris, pe mail, saituri chat etc.
Frauda ?
David-
O sa trec la subiect :
Am vazut pe o pagina de facebook , un domn care spunea ca vinde ponturi pariuri sportive , in schimbul sumei de 150 lei prin western ... (vezi toată discuția)