avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce pot sa fac
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce pot sa fac

Buna am avut un mic incident aseara am parcat masina in fata blocului si a cazut tencuiala de pe bloc pe masina care ii avariata in proportie de 50 la suta.ce ar trebuii sa fac si cui sa ma adresez pt a-mi recupera prejudiciul.
Mulțumesc la revedere
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:01, 16 Martie 2019
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Locul unde ati parcat vehiculul este spatiu amenajat parcare auto ?
Daca ati parcat vehiculul astfel incat tencuiala de pe imobil a generat prejudicii ,trebuie sa realizati poze ,sa va prezentati la SPR evenimente auto sa obtineti autorizatie sa va adresati asiguratorului
Aveti asigurare CASCO ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca pe bloc exista un afis cu " cade tencuiala" si masinile ... cristi1955 cristi1955 Daca pe bloc exista un afis cu \" Cade Tencuiala\" si masinile parcheaza in acel loc, in caz ca va cade tencuiala dupa fatada blocului cine suporta ... (vezi toată discuția)
Despagubire masina avariata acoperis bloc nicoleta72 nicoleta72 Buna ziua, cum se pot obtine despagubiri pentru masina avariata prin caderea acoperisului in urma unei furtuni? Nu exista asociatie de proprietari, iar ... (vezi toată discuția)
Dauna provocata de tencuiala unui bloc Magherescu Magherescu Buna ziua si va salut cu respect. Asta noapte, in timpul furtunii din Bucuresti, o bucata destul de mare din tencuiala blocului in fata caruia am parcat ... (vezi toată discuția)