avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CAS 2014 pensionari pentru contract de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CAS 2014 pensionari pentru contract de colaborare 2 ore

Buna ziua,

Imi puteti comunica daca un pensionar iesit la termen in 2012 mai trebuia sa plateasca CAS pentru contract de colaborare 2 ore in anul 2014?
Am cautat in legislatie insa nu am gasit aceasta informatie. Recent am primit declaratia 630 pe 2014 in care figureaza suma de 120 de ron ca si plata CAS.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Avocatul coordonator de stagiu PAS22 PAS22 Buna tuturor! Iata-ma admisa in Barou. Am intrat in posesia deciziei, toate bune si frumoase si am cautat avocat coordonator. Mentionez ca am avut dupa ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anuală anaf DanRms DanRms În luna Ianuarie am primit acest act administrativ fiscal prin care a dispus plata sumei de 468 RON, reprezentând contribuția de asigurări de sănătate ... (vezi toată discuția)
Dividente Luiza80 Luiza80 Buna ziua, Mama mea a avut cateva dividente la SIF Oltenia( foarte putine, in jur de 60).In anul 2012 a trebuit sa plateasca la fisc suma de 580 lei pt ele ... (vezi toată discuția)