avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Gardul se intabuleaza?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Gardul se intabuleaza?

Am un teren cu cadastrul si intabularea facute. Am si un plan topografic cu viza OCPI unde se mentioneaza faptul ca terenul este imprejmuit cu gard de sarma.

Pe teren am ridicat o casa pe care urmeaza sa o finalizez. In autorizatia de construire este cuprins si un gard din scandura cu fundatie de beton.

Cand se face cadastrul si intabularea pentru casa, se reface si cadastrul pentru teren avand in vedere ca s-a schimbat tipul de impejmuire? Sau topograful vine si face masuratorile doar pentru casa?

Alte discuții în legătură

Distrugere gard 2014Elena 2014Elena Ce sanctiune se aplica daca cineva iti strica un gard din scandura la gradina cum mi s-a intamplat , la un teren de legume masurat cadastral si intabulat. ... (vezi toată discuția)
Gard la strada cspopescu cspopescu Buna dimineata, Am achizitionat un teren intravilan situat intre 2 case (proprietati). Acesta nu are gard in fata la strada si nici in spate. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie reparatie gard gogutu85 gogutu85 Buna ziua, doresc sa stiu daca am nevoie sa obtin autorizatie de constructive/reparative pentru un gard din beton si fier, care se deterioreaza, de asemenea ... (vezi toată discuția)