avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renunțare la dreptul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renunțare la dreptul de proprietate

Bună ziua,
Eu si sora mea detinem un imobil de pe urma parintilor nostri in baza deciziei judecatoresti avand o cota de 50% fiecare. Menționez ca nu am urmat si alti pasi legati de intabulare s.a.m.d. Doresc să stiu daca pot renunța la dreptul de proprietate intrucat nu ma intereseaza. Daca se poate, cum?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: tibicatalin , utilizator 21:22, 29 Martie 2019
Buna seara,
Mergeti la notar si donati acea parte de proprietate cui doriti.
Buna seara,
Declaratia de la notar este suficienta pentru a fi scos de la Primarie, salubritate, etc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de proprietate tibicatalin tibicatalin Bună ziua, Eu si sora mea detinem un imobil de pe urma parintilor nostri in baza deciziei judecatoresti avand o cota de 50% fiecare. Menționez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Donatie catre unul din frati Cosrot Cosrot Donatie catre unul din frati. Buna seara, Parintii mei au in proprietate doua locuinte in Bucuresti. Una construita pentru mine si una construita pentru ... (vezi toată discuția)
Donatie teren+casa Cristina Pandrea Cristina Pandrea Buna seara, Doresc sa donez o casa si teren surorii mele. Mentionez ca este casatorita. Ma intereseaza care sunt pasii de urmat,ce documente sunt necesare ... (vezi toată discuția)