avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Statut politist pentru sef scara , comitet executiv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Statut politist pentru sef scara , comitet executiv

Buna seara , as dori sa stiu ce statut are un domn politist , fiind vecin sa detina functia de sef de scara sau sa faca parte din comitetul executiv al unei scari de locatari ?

Am nevoie de o lege sau un document legal care sa il gasesc scris in cazul in care e nevoie LEGAL .

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:21, 17 Martie 2019
Doriti mult fara sa preciztizati date relevante
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante referitor la functia polistului la limitele de competenta
Politist este si portarul de la MAI si comisarul sef de la IGPR dar au limite de competenta distincte si prin fisa postului le sunt concret prevazute daca au sau nu dreptul sa desfasoare suplimentar atributiilor de serviciu si alte activitati retribuite sau nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comitet executiv asociatie Xerxes77 Xerxes77 Buna ziua, Avem o situatie speciala la noi in bloc, in sensul ca nimeni nu vrea sa fie sef de scara, adica reprezentantul cladirii, in comitetul executiv al ... (vezi toată discuția)
Plata sef de scara si transmitere date anaf Bator Bator Plata sef de scara, transmitere date anaf, meserias. Probabil ca e un subiect preadiscutat, totusi, care sunt solutiile cele mai ieftine si legale pentru: - ... (vezi toată discuția)
Politistul poate practica legal taximetria? lantinidium lantinidium Am fost solicitat sa ma pronunt [b]daca un politist poate practica, bineinteles legal, taximetria in timpul liber.[/b] Eu cred ca poate. Ce parere aveti? Ati ... (vezi toată discuția)