avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Liberare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Liberare

Buna seara. Prietenul meu este condamnat la 1 an si 20 de zile pentru conducere fără permis. Este deja de 3 luni. Dacă munceste are si credite, nu are niciun raport. Credeti ca are șansa să se elibereze prin iunie? Comisia o sa o aiba prin luna Mai. Dacă a fost cuminte nu poate sa il amane cu o lună nu? Adică daca nu are rapoarte.

Alte discuții în legătură

Condamnare cu executare, liberare conditionata, permis auto Ionion1989 Ionion1989 Condamnat la o pedeapsa cu executare de 3 ani si 6 luni in baza art.87 alin.1 din oug 195/2002 si 3 ani in baza art.184 alin.2 si alin.4 cod penal,prin ... (vezi toată discuția)
Eliberare condiționată Dani1998 Dani1998 Buna seara. Prietenul meu a fost condamnat la 1 an si 20 zile, pentru conducere fără permis. Este in penitenciar dupa 14 decembrie 2018. Acum este la regim ... (vezi toată discuția)
Comisie eliberare alinaali alinaali buna ziua! prietenul meu o fost condamnat la 1 an si 4 luni pentru conducere fara permis .pe data de 5 si 7 noiembrie a intrat in comisiile de liberare.nu are ... (vezi toată discuția)