avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concedii si indemnizații pfa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concedii si indemnizații pfa

Buna ziua. Am un PFA deschis din noiembrie, de atunci cotizez si cu plata la casa de asigurări pentru concedii si indemnizații...suna care am declarat este 15000lei din care plătesc 1% adică 150 lei pe lună. Veniturile mele realizate pe firma sunt destul de mici pe lună. Dacă în viitorul apropiat voi ramane însărcinată din ce mi se va calcula maternitatea ?? Ce legătură are plata de concedii si indemnizații, de ce se poate cotizat cu o sumă mai mare peste 10000 lei sau una mai mică sub 10000 lei....nu am inteles bine legea aceasta. Cum se va calcula maternitatea...cu venituri mici si cu plata la concedii si indemnizații

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de maternitate AmaliaPopescu AmaliaPopescu As dori sa aflu care va fii valoarea indemnizatiei de maternitate in cazul in care doresc sa raman insarcinata,dar si valoarea concediului ... (vezi toată discuția)
Gravida salariata cu contributiile neplatite CristeaMihaela CristeaMihaela Buna ziua. Sunt angajata intr-o firma cu 6 angajati. Pana in acest an toate au fost bune si frumoase, fara probleme, cu salariile platite la timp. In ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate cu venituri pfa si contract de munca v_florina v_florina Buna ziua, As vrea ca de la 1 februarie sa intru in concediu de maternitate, insa as dori sa ma ajutati cu un sfat in ceea ce priveste veniturile care vor ... (vezi toată discuția)