avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... contestatie certificat de handicap
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

contestatie certificat de handicap

Buna ziua, pentru a face contestație la certificat de handicap trebuie sa .mi pun avocat ??? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Luca , utilizator 17:58, 29 Septembrie 2020
Depinde de dumneavoastră. Dacă vă descurcați singură nu vă obligă nimeni să apelați la avocat.
Va mulțumesc
Buna ziua, poate sa imi recomande cineva un avocat din Sibiu pentru o contestatie a unui certificat de handicap. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De la ce medici sunt necesare acte pt a m-a angaja ca asistent personal pt pers cu handicap grav Lucia.T Lucia.T M-am lăsat de servici din Martie 2019 pt a o îngriji pe mama mea care are mai multe afecțiuni medicale inclusiv Parkinson si are nevoie in permanenta de ... (vezi toată discuția)
Contestatie certificat de incadrare handicap Mihai Luca Mihai Luca Bună ziua, soția mea a avut de aproximativ 10 ani de zile certificat handicap grad accentuat cu revizuire la 12 luni, în acest an după comisie a primit ... (vezi toată discuția)
Contestare certificat handicap Adriana Cosma Adriana Cosma Buna ziua, Cum se procedeaza pentru contesarea unui certificat de handicap? Socrul meu a primit noul certificat cu handicat accentuat fara insotitor, ori el ... (vezi toată discuția)