Cum pot sa evacuez o persoana care locuieste intr-un imobil nationalizat avand in vedere ca acum 2 ani am intrat in posesia apartamentului. Precizez ca persoana serpectiva nu este chiriasa de drept ci o vara a acesteia. Chiriasa de drept nu locuieste acolo si se pare ca locuieste in italia desi pretinde ca ea acolo sta. De doi ani de cand i-a expirat contractul de inchiriere, de fiecare data am gasit in apartamentul respectiv aceeasi persana si niciodata persoana care este de drept chiriasa. Intrebarea mea este cum pot sa o evacuez pe acea persoana ca sa pot sa intru in posesia a[artamentului?
pt mai multa siguranta faceti impotriva ambelor persoane.
ma gandesc ca daca o dati afara pe aceasta vine dupa aceea cealalta fata- fosta chiriasa care iar va ocupa ilegal si iar actiune de evacuare...asa e mai bine sa o faceti impotriva amandorura.
Multumesc pentru sfaturi. Problema mea este ca m-am saturat sa tot merg pe la avocati si caut calea cea mai simpla de a o evacua pt ca un proces poate ajunge si la 2 ani sim nu mai vreau sa astept atat. Nu stiu cum sa o evacuez cat mai rapid. Pe urma m-as muta acolo sias astepta sa aparat fosta chiriasa sa ma dea in judecata si sa dovedeasca ca ea a locuit acolo. Toate stea s-ar intampla stand in casa mea nu suportand impozitul pe teren si cladire si stand in chirie.
adica o solutie mai rapida nu exista?
Casa nationalizata
gigi31
Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi intr-o problema cu o casa nationalizata. In anul 1997 am cumparat o casa nationalizata de la statul roman, ... (vezi toată discuția)