avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire pe cont persoana fizica
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire pe cont persoana fizica

Pentru o datorie persoana fizica la ANAF (de care nu stiam), m-am trezit cu poprire pe conturile bancare. Unele banci m-au instiintat (sms, email sau chiar telefon), altele nu (vezi BCR!).
Cele care m-au instiintat, mi-au spus sa rezolv in 5 zile, dupa care termen trebuie sa vireze ele suma poprita.
Am rezolvat in termen.
Dar am constatat ca BCR virase deja suma, spunand ca nu exista niciun termen general valabil in care suma este doar blocata, inainte de virament.
Asa este? Nu exista o regula bancara generala in acest sens?

Alte discuții în legătură

Poprire anaf flodan flodan Buna ziua. Acum 6-7 luni ANAF a ordonat o poprire pe contul bancar al unei persoane fizice (pentru CASS recalculat din anii anteriori) in urma careia banca a ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi bancare pentru impozite neplatite gnosy gnosy M-am trezit cu proprire pe conturi pentru neplata unor impozite la Directia Finantelor Publice. Neglijenta mea, asta e.... Suma proprita era mai mica decat ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar ady09 ady09 Am primit în data de 05.11.2019, mesaj de la bancă cum că mi-a fost poprit contul de cat ANAF pentru o sumă de 91 de lei In urma verificarilor am ... (vezi toată discuția)