avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii

Buna.am si eu o intrebare.in cazul in care am o datorie de pana in 5000 de euro in germania si nu mai pot sa platesc in caz ca ma intorc inapoi in germania pot fi arestat sau voi avea probleme la vama sau cu politia??astept raspuns.va multumesc mult.sau daca va creste mai mult pentru neplata voi putea avea probleme cu politia??
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2019
alexx88, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:03, 18 Martie 2019
Nu veti avea probleme cu politia, doar pt ca nu puteti plati o datorie, de orice suma ar fi.
Nu veți avea nicio problemă cu poliția, eventual veți fi executat silit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara mat69 mat69 buna ziua mai sunt obligata sa platesc pensia alimentara din urma cu 20 ani daca copilul are 21 ani si anul acesta in ianuarie sa stabilit pensia de ... (vezi toată discuția)
Datorie vamala mostenita blondemc89 blondemc89 Buna ziua, problema mea incepe de la faptul ca am mostenit tacit ceea ce mi-a lasat tatal meu in urma 2010 cand a decedat, sunt unica mostenitoare. Activul ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit uk Butzy Butzy Buna ziua,am o intrebare pentru dvs.,am luat un credit in valoare de 30000 £ si am achitat din el 2300£....\"problema\" este ca trebuie sa ma intorc in tara ... (vezi toată discuția)